IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бил Гейтс се крие от света и жена си в луксозен голф клуб в Калифорния

14 май 2021 09 00

Милиардерът в развод живее там от три месеца

БГНЕС

Според последните информации милиардерът Бил Гейтс живее в ексклузивен голф клуб в Калифорния, в рамките на който притежава собствен имот. Това става ясно няколко дни след като той ѝ съпругата му Мелинда обявиха, че се разделят след 27-годишен брак, от който имат три деца.

65-годишният основател на Microsoft се е базирал в The Vintage Club в Индиън Уелс. Той е бил забелязан там тази седмица, в компанията на най-голямата си дъщеря – 25-годишната Дженифър и нейният годеник – египетският жокей Найл Насар.

Всички членове на въпросния голф клуб са платили 250 хиляди долара, само за да се присъединят към него. Комплексът разполага със спа център, ресторанти и две голф игрища. Гейтс си е купил къща с шест спални през 1990 г. на въпросното място, за която тогава е платил 12,5 милиона долара.

Иначе според уебсайта Page Six Бил и Мелинда живеят разделени от няколко месеца, а разводът им е на дневен ред още от 2019-та година.

Според жълтите медии това е идеалното място, където Гейтс може да се скрие от всеки, който иска да го разпита относно развода му или предполагаемите му връзки със скандалния Джефри Епщайн.

Говори се, че 56-годишната Мелинда е започнала консултации с бракоразводни адвокати още през октомври 2019 г., по същото време, когато е станало известно, че мъжът ѝ е бил приятел с милиардера-педофил Епщайн. Засега няма данни Бил да е правил някакви нередни неща в компанията на Епщайн. Знае се само, че през 2013 г. основателят на Microsoft е летял на борда на частния самолет на Джефри, наречен „Лилита Експрес“, от Ню Джърси до Палм Бийч, Флорида.

Знае се също, че Мелинда е имала сериозни опасения за отношенията на мъжа си с осъдения за секс с малолетна Епщайн. Припомняме само, че Джефри се самоуби в затвора в Манхатън през август 2019 г., докато чакаше допълнителни сериозни обвинения в сексуални насилия и трафик на малолетни.

В интервю за Daily Mail биографът на Бил – Джеймс Уолъс, разкри, че Гейтс не е бил скромно и срамежливо момче в ранните си дни като основател на технологична компания. Той каза: „Много от тези деца на Microsoft по онова време бяха млади момчета с нацапани от пица тениски, които в продължение на два или три дни, работеха по софтуерен код, а после правеха доста диви партита, на които си взимаха стриптийзьорки от Сиатъл. Тогава Бил не беше само компютърен маниак. Той наистина живееше.“

Уолъс пише, че именно „женкарството“ на Гейтс пречело на неговата зараждаща се връзка с отчуждената му, към настоящия момент, съпруга Мелинда.

Бил и Мелинда се запознават през 1987 г., докато тя работи в основаната от него компания Microsoft. Същата година Бил става най-младият милиардер в света на 31-годишна възраст Двойката се жени на Хаваите през 1994 г., а след време създава най-голямата благотворителна фондация в света – „Фондация Бил и Мелинда Гейтс“.

След развода си с Бил, Мелинда ще стане втората най-богата жена в света със състояние от 73 милиарда (половината от състоянието на мъжа ѝ, с когото нямат предбрачен договор). Най-богатата жена в момента е наследницата на марката L'Oreal - Франсоаз Бенаткур Мейерс, която има 83 милиарда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nayel Nassar (@nayelnassar)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари