IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела е бясна, че снимат сериал за връзката ѝ с Томи Лий

13 май 2021 18 00

Андерсън заяви, че не е чувала за Лили Джеймс, която влиза в нейния образ

Памела и Брендън; БГНЕС

Памела Андерсън смята, че новият минисериал за романа ѝ от 90-те с нейния екссъпруг и баща на синовете ѝ – Томи Лий е „ужасна шега“. Шоуто се казва Pam and Tommy и в главните му роли са британската актриса Лили Джеймс и Себастиан Стан (на първата снимка).

Интересното е, че Пам нарича въпросния сериал „евтино шоу“ и определено не е радостна от факта, че на екран ще се появят моменти от скандалното ѝ минало с барабаниста на групата Motley Crue. Бившият модел на Playboy заяви, че изобщо не се интересува от снимките на този сериал и че не би го гледала „абсолютно никога“, казва източник, приближен до звездата, пред вестник The Sun.

„Тя никога не е чувала за актьорите, които влизат в нейния образ, както и в този на Томи, а и няма намерение да се запознава с тях. Тя и семейството ѝ смятат, че цялата тази работа с това шоу е груба шега.“

По-рано тази седмица Лили Джеймс, която играе Пам, и Себастиан Стан, който играе Томи, пуснаха снимки от снимачната площадка на сериала, който ще е в осем серии. Феновете на звездата смятат, че Лили досущ прилича на нея, но тя е на противоположното мнение.

„Памела намира за странно, че това момиче получава толкова внимание, за да я изиграе“, казва източникът. „Лили не може да бъде сравнявана с Памела, дори не се приближава до нея, нито пък Себастиан прилича на Томи.“

Сет Роугън също участва в сериала като Ранд Готие, човекът, който открадна и продаде скандалното домашно порно на Томи и Пам, което стана достояние на целия свят. Тази част от поредицата е най-болезнена за бившата звезда на „Спасители на плажа“.

„Цялото това нещо беше изключително травмиращо за Памела, това беше едно от най-трудните преживявания в живота й“, казва източникът. „Да го извадиш и да го сложиш в телевизионно предаване е жалко. Тя не желае да ѝ напомнят за това.“

Пам и Томи се ожениха през 1995 г., а се разведоха през 1998 г. Самите те отказаха да участват във въпросния сериал, след като бяха помолени от продуцентите.

„Памела няма проблем да ѝ напомнят за връзката ѝ с Томи – в края на краищата той е баща на любимите ѝ момчета (24-годишния Брандън и 23-годишния Дилън)“, казва нейна приятелка. „Темата за Томи не я смущава, в крайна сметка всичко е в миналото. Що се отнася до нея, това е евтино, лепкаво шоу, което по-скоро ще се базира на измислици, а не на реалност. Ще мине по екраните и ще си замине и на малцина ще им пука“, добавя близката на Памела.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℭ?? ??? (@chi.flo)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Не, но да ... ( преди 2 години )
Всичко за продан ...А кой е Продан?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар