IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актрисата Кат Денингс се сгоди

14 май 2021 17 50

Звездата от „Без пукната пара“ показа пръстена

БГНЕС

Актрисата Кат Денингс и музикантът Андрю У. К. вече са сгодени. Това стана ясно от профилите на двамата в Instagram, където споделиха щастливата новина. Това става само няколко седмици след като звездата от „Без пукната пара“ обяви официално, че е обвързана.

„Нямате нищо против, ако го направя“, написа бъдещата булка в социалната мрежа, Бързайки да покаже годежния си пръстен.

Публикацията на Денингс съдържа три снимки. На първата се вижда нейната ръка и тази на любимия ѝ, докато на втората двамата се целуват.

След като 34-годишната актриса обяви годежа, 42-годишният рок певец сподели същите снимки в Instagram.

„Тя е красива“, написа междувременно той в Twitter.

В края на април актрисата сподели с феновете си, че не е сама, като публикува две негови снимки, като към тях добави черно сърце. Няколко дни по-късно пусна кадри как се целува с него и промени статуса си в социалните мрежи.

Пръстенът на ръката ѝ е за близо 75 000 долара

Според някои американски медии, годежният пръстен на Кат Денингс струва близо 75 000 долара. Той много прилича на този, който певицата Деми Ловато получи, но след това се раздели с годеника си, с когото смяташе да мине под венчило.

Бижуто има три камъка, от които голям диамант с изрязан изумруд, който според бижутера Майк Фрид е около 4 карата. Другите два странични са трапецовидни.

„Докато много пръстени на знаменитости, които сме виждали през 2021 г., са само с един брилянт или сякаш с ореол от камъни, музикантът избра да внесе личен щрих, избирайки странични камъни, обясни той пред Refinery29.

Изданието посочва, че сред известните личности, носещи пръстени с три камъка, е Меган Маркъл, която има цели два. Единият е с два диаманта от колекцията на покойната принцеса Даяна. Докато вторият ѝ е от едно от първите пътувания като херцогиня – до Африка.

Актрисата си пада по музиканти

Кат Денингс не крие влечението си към музиканти. Преди години тя излизаше с певеца Джош Гробан, с когото се появи на премиерата на филма 2 Broke Girls. Двамата обаче се разделиха през 2016 г.

Кат Денингс

БГНЕС

Междувременно Андрю У. К. има един неуспешен брак зад гърба си. През 2008 г. той се жени за своята колежка Шери Лили, но отношенията им приключват с развод през 2019 г.

Не е ясно колко дълго актрисата е излизала с певеца, но се надяваме скоро да вдигнат шумна сватба и да имат наследници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари