IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятел на принц Уилям и Кейт Мидълтън разказва за това как са започнали отношенията им

17 май 2021 17 50

„Уилям беше напълно фокусиран върху Кейт“, спомня си той

Снимка: БГНЕС

Мнозина се радват на голямата любов на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Двамата се познават доста преди да станат съпрузи. Общуването им предшества луксозната сватба на херцога и херцогинята на Кеймбридж, но приятелите на принц Уилям и Кейт Мидълтън още от самото начало са вярвали, че е неизбежно двамата да са заедно.

Бъдещите съпрузи се запознават преди 20 години, докато учат в университета „Сейнт Андрюс“ в Шотландия. Съквартирантът им от общежитието каза пред списание People, че химията между херцозите е била очевидна.

„Всеки път, когато Кейт беше в стаята, Уилям беше напълно фокусиран върху нея. Когато разговаряха на обяд в трапезарията, беше изненадващо естествено, имаха толкова много неща да си кажат. Наблюдавайки тези малки моменти, си помислих: „Уау, от това наистина може да стане нещо“, сподели Лора Варшауер.

На 29 април херцозите на Кеймбридж отпразнуваха десетата си годишнина от сватбата, която се проведе в замъка Уиндзор пред очите на милиони хора. В интервю по повод годежа си Кейт говори за срещата си с Уилям.

По думите ѝ, когато е срещнала бъдещия си съпруг е избягала смутена. „Отне ни известно време да се опознаем, но от самото начало бяхме добри приятели.“, разказва още херцогинята.

Днес те се радват на трите си деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари