IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пинк: Искаха да ме настроят срещу Кристина Агилера и Бритни Спиърс

18 май 2021 09 00

Документалният филм на изпълнителката ще бъде пуснат на 21 май

Снимка: БГНЕС

Пинк се връща назад до началото на кариерата си, за да си спомни как някои хора в музикалната индустрия и медиите са се опитали да я настроят срещу колежките й Бритни Спиърс и Кристина Агилера. Трите дами споделят едно и също десетилетие на слава, но въпреки това често са смятани за едни от най-големите врагове на и извън сцената.

В ново интервю за списание People Пинк споделя, че „скандалите“ между трите изпълнителки са били напълно измислени с цел създаване на напрежение и продаване на истории. Тя е категорична, че нито една от тях не е искала подобно отношение и държанието на хората около тях е било напълно несправедливо. Пинк дори е описвана като фигура „анти-Бритни“, което обаче никога не е било целта ѝ.

„Обичам Бритни – тя често носеше мои албуми със себе си“, казва звездата в новия си документален филм, чиято премиера е на 21 май по Amazon Prime. Проектът дава възможност на феновете да погледнат зад кулисите на едно от турнетата на Пинк, на което присъства и цялото ѝ семейство. Тя допълва, че стилът ѝ на пеене е бил тотално различен от този на Бритни и никога не е искала да се състезава с нея.

Тогава изпълнителката получава ценен съвет, който я държи на върха в музиката през следващите две десетилетия. „Това, което мениджърът ми каза е, че музикалният бизнес е изключително голям и има място за всеки. Няма нужда от конкуренция или скандали“, споделя Пинк. Според нея, тя и екипът ѝ са се справили чудесно с нападките на медиите и опитите да се саботира кариерата. „Сега вече се радвам, че всичко е различно и виждам как момичетата в тази индустрия се подкрепят“.

И ако някой си помисли, че Пинк завижда на младите звезди за техния успех, напълно ще сгреши. Тя дори си има свои фаворит сред прохождащите певци. Благодарение на 9-годишната си дъщеря, изпълнителката не може да спре да слуша Оливия Родриго. „Обичам да пея песента Drivers Licence с дъщеря ми“, казва тя.

Документалният филм на Пинк P!nk: All I Know So Far ще бъде пуснат на 21 май в платформата Amazon Prime Video.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари