IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Танцуващия милионер пътува от Италия до Сърбия за ваксина

17 май 2021 17 40

Получи първа инжекция в Белград

Getty/IStockphoto

„Благодаря, Сърбия!“. Това обяви Джанлука Ваки в своята история в Instagram, с което съобщи на феновете си, че е избрал да получи ваксина срещу коронавируса извън Италия.

„Връщаме се в Болоня, бяхме ваксинирани в Белград“, уточни мъжът, известен с прякора си Танцуващия милионер.

Звездата и неговата половинка са пристигнали в Белград с частен полет, съобщава Telegraf. Според сръбските издания, той най-вероятно е избрал страната, защото в нея се употребява руската ваксина „Спутник V“, която е предпочитана от много хора.

„Много сме благодарни“, каза още Джанлука, коментирайки как са се отнесли медицинските лица с него и приятелката му Шарън, с която е получил първата доза.

Танцуващият милионер най-вероятно ще се върне отново в Сърбия след около 3 седмици, когато трябва да му поставят втората игла. За момента той не споделя да усеща дискомфорт след инжекцията.

В средата на април известният италиански плейбой бе в болница, където оперираха дъщеричката му заради проблем с небцето. Тогава той сподели, че се гордее с това, че има момиченце и изказа солидарността си към всички родители, които се борят за здравето на своите деца.

Днес малката Блу вече е добре и я виждаме в няколко от забавните видеа на нейните известни мама и татко, които биват гледани от близо 20 млн. души в Instagram.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари