IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари: Орландо Блум ме защитава от папараците

18 май 2021 17 50

Оказва се, че актьорът е съсед на принца и Меган Маркъл

Снимка: БГНЕС

Принц Хари има един много надежден съсед, който му помага, когато има проблем с досадните папараци.

Внукът на кралица Елизабет II, който официално се отказа от кралските привилегии и задължения през март 2020 година и се премести в Калифорния заедно със съпругата си Меган Маркъл и сина им Арчи, даде обширно интервю пред Дакс Шепард за подкаста Armchair Expert. В него принцът разказва за решението си да напусне Великобритания и как се справя с папараците отвъд океана. Въпреки че Хари и Меган имат високи огради и частен път, който води до имението им в Монтесито, част от фотографите правят всичко възможно, за да нарушат личното им пространство и най-накрая да заснемат 2-годишния Арчи.

„Само преди два дни Орландо Блум ми изпрати съобщение, защото живее малко по-надолу от мен, в което ме предупреждава, че има папараци пред къщата“, казва Хари. Актьорът е изпратил снимка от охранителната си камера, на която се вижда как мъж с дълга коса и шапка лежи в багажника на пикапа си, държи фотоапарат с огромен обектив и чака удобния момент за снимка. Зад волана седи жена, която служи като заблуда, че е обикновена гражданка.

Орландо Блум е изключително добре запознат с нахалството на папараците. Благодарение на успешната си кариера и връзките си с известни жени, той е постоянна цел за снимки и видеа. Преди година актьорът и годеницата му Кейти Пери станаха родители за първи път, посрещайки дъщеря си Дейзи. Блум е баща и на 10-годишния Флин, когото споделя с бившата си съпруга Миранда Кер.

Въпреки неприятната скорошна случка, Хари твърди, че животът в Калифорния е много по-добър от този във Великобритания. Тук мога да си вдигна главата и да се почувствам като различен човек. Нито аз, нито съпругата ми сме толкова напрегнати. Разхождаш се наоколо и се чувстваш по-свободен. Мога спокойно да возя Арчи на колелото си. Никога досега не съм го правил“, откровен е принцът.

Меган Маркъл,

Снимка: БГНЕС

Меган и Хари и преди са имали проблеми с папараците. Двойката заведе дело срещу агенцията Splash News заради снимки, направени на Маркъл и Арчи в Канада през януари 2020 година. През март същата година беше постигнато споразумение между двете страни. „Това споразумение е ясен знак за неправомерното, натрапчиво и инвазивно поведение на папараците, което не трябва да бъде толерирано“, се казва в позицията на Меган и Хари.

И докато двойката явно може да се справя и сама с папараците, никога не е излишно да имаш още един човек, който да се грижи за теб. А когато това е Орландо Блум, нещата стават още по-добри.

Говорейки за актьора, наскоро той усети силата на женския съюз. Блум използва социалната мрежа Instagram, за да публикува на пръв поглед обикновена снимка, на която носи кафяво пончо с цветни детайли. И докато феновете харесаха модния избор на звездата, няколко известни дами не бяха на същото мнение.

Гуинет Полтроу коментира снимката и веднага получи хиляди харесвания и подкрепа от Миранда Кер. „Какво точно целиш с тази дреха, ако не е тайна?“, пошегува се актрисата. Орландо веднага се включи в майтапа и отговори, че се опитва просто да разведри обстановката. Кер коментира публикацията със смеещата се емотиконка, която още повече развесели феновете.

И ако си мислите, че Кейти Пери ще побърза да защити годеника си, жестоко се лъжете. Изпълнителката реши да не обръща внимание на забележките, а просто да напомни на Блум за няколко важни неща. „Скъпи, може ли да изведеш кучетата на разходка, защото ще се забавя с разговорите по телефона“, написа Пери.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари