IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След инцидент по време на снимки: Изписаха Ник Джонас

18 май 2021 17 40

Приянка Чопра вече го лекува у дома

БГНЕС

Ник Джонас е прекарал уикенда в болница заради инцидент на снимачната площадка на нов проект. Това съобщава източник на TMZ и уточнява, че в понеделник, 17 май, певецът се е прибрал у дома.

Съпругът на актрисата Приянка Чопра е бил ранен, заради което е откаран по спешност в най-близкото лечебно заведение.

Според запознати, Джонас вече е добре и не му пречи да се върне отново в музикалния формат „The Voice“, където е част от журито. В него той разказа подробности за случилото се.

Ник поясни, че е паднал с велосипед, като си спукал реброто. Получил и няколко натъртвания, но вече не изпитва силни болки и се движи нормално.

Междувременно, в едно от видеата му, свързани с шоуто, той носи златно колие, върху което има наниз от миди – доста интересна комбинация за мъж.

Докато 28-годишният изпълнител се подготвя за поредното предаване, неговата любима все още се радва на засилен интерес, предизвикан от нейната биографична книга. След като отвори свой индийски ресторант в САЩ, в средата на февруари тя пусна на пазара четиво за живота си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари