IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жената на Силвестър Сталоун му се обясни в любов

19 май 2021 11 00

Двамата празнуват 24 години брак

БГНЕС

„Честита 24-годишнина от сватбата на любовта на живота ми“. Това написа съпругата на Силвестър Сталоун в Instagram, отбелязвайки семейния им празник. Дженифър сподели няколко ретро снимки, които са само малка част от най-хубавите им моменти, уловени от фотоапарата през годините.

Съпругата на холивудската звезда неведнъж споделя, че тайната на успеха на връзката ѝ със Сталоун е това, че си имат взаимно доверие и преди всичко са първо добри приятели, после съпрузи.

„Времето лети, но животът ми е благословен с моята съпруга и семейството ми!“, написа от своя страна чичо Слай в социалната мрежа. Но вместо да припомни за сватбата им, той качи тяхна по-нова обща снимка. На нея и по лицата на двамата си личат „белезите“ на 24-те години, прекарани в любов, разбирателство и взаимно уважение.

„Толкова много обичам теб и нашето красиво семейство!“, отговори му Дженифър под публикацията, която е събрала над 340 хиляди харесвания.

Силвестър Сталоун, който като млада звезда в киното не страдал от липса на женско внимание, има два неуспешни брака преди този със сегашната си съпруга. Дори двамата се разделят и не се виждат близо 5 години, но чувствата между тях остават и отново се събират.

Звездата от „Рамбо“ има три дъщери от Дженифър, за която се жени през 1997 г. София е на 24 години, средната се казва Систин и е на 22, докато най-малката – Скарлет Роуз, навърши 18 миналата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари