IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

A$AP Rocky: Риана е единствената!

21 май 2021 11 00

Рапърът смята, че е открил жената за себе си в лицето на певицата

Снимка: BGNES

A$AP Rocky сподели, че Риана е единствената жена за него. Рапърът не скри любовта си към певицата, признавайки, че животът е „много по-добър“, когато тя е около него и сподели, че определено Риана е жената за него.

„Любовта на живота ми. Моето момиче. Толкова по-добре е. Толкова по-добре, когато откриеш Единствената. Тя се равнява на милион от другите. Мисля, че когато знаеш, просто знаеш. Тя е единствената“.

32-годишният рапър прекара Коледа със семейството на Риана в Барбадос, за където признава, че се е чувствал, все едно се прибира вкъщи и това преживяване за него е било страхотно.

„Все едно се прибрах вкъщи, беше лудо. Винаги съм си представял какво му е било на баща ми преди да дойде в Америка. И сега посетих тези места, вярвате ми или не, имаше нещо носталгично. Беше чуждо, но и толкова познато“, споделя рапърът.

В едно от последните интервюта, които дава, A$AP Rocky споделя, че е готов да създаде семейство и според него, ще бъде страхотен баща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари