IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иван Христов и Ирина Тенчева умилиха феновете с последната си снимка

28 май 2021 09 00

Романтика, „развалена“ от дете и куче

БГНЕС

Продуцентът Иван Христов и съпругата му Ирина Тенчева от години са символ за сплотено и щастливо семейство. Съдружникът на Андрей Арнаудов и нежната му половинка от време на време споделят свои общи снимки в социалните мрежи. По-рядко те позират с очарователните си наследници – двете деца от първия брак на Ирина (Спас и Вирджиния), дъщерята на Иван – Ава, от брака му с Вихра Петрова и общият им син – Самуил.

Последният кадър на двойката в Instagram, споделен от Ирина, предизвика умилението на хиляди нейни последователи, които са впечатлени от любовта и хармонията, които струят от семейството. Феновете на блондинката коментират с благородна завист романтичната снимка, която е направена по залез слънце в дома на съпрузите.

На нея присъстват и синеокият син на двойката, както и кучето им от породата йоркширски териер – Уве. Ирина е написала трогателния коментар, който допълнително развълнува феновете й: „В този миг на сладък покой се запечатва не представата ми за него, а фотобомбата на Сами и Уве. Безброй са „съвършените“ моменти, които откакто сме родители децата ни „развалиха“ и направиха по-хубави и истински.“

Повечето коментари гласят: „Разкошни сте“, „Чудни“, „Прекрасни“...

В началото на пролетта Иван и Ирина разкриха, че са изкарали тежка коронавирусна инфекция, заради която са постъпили в болница. Очевидно двамата вече са се възстановили и лошото е зад гърба им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Фен ( преди 2 години )
Направиха чудесно семейство
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар