IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И заживели щастливо: Сватбените тайни на Борис Джонсън

1 юни 2021 10 30

Булката на британския премиер – Кари се омъжи в хипи рокля под наем

Getty Images

Оказва се, че новата съпруга на британския премиер Борис Джонсън – Кари, чиято моминска фамилия беше Саймъндс, е носила рокля под наем на тайната им сватба, която се състоя този уикенд.

Шикозната хипи визия на 33-годишната булката ѝ е струвала едва 45 британски паунда. От своя страна 56-годишният министър-председател на Великобритания беше избрал тъмносин костюм със синя вратовръзка (синьото е цветът на политическата му партия – тори).

Сватбеното тържество на новите мистър и мисис Джонсън се състоя в събота и то в градината на Даунинг стрийт. Младоженците и техните около 30 души-гости (близки приятели и роднини) са се забавлявали и са танцували до открито огнище до малките часове в неделя. Преди това двойката се е венчала в Уестминстърската катедрала.

Великолепната рокля на Кари е дизайнерска, на марката Christos Costarellos и струва около 2800 британски паунда, ако бъде закупена нова.

Кум на двойката е бил единият брат на Борис – Лео, който му е вдъхвал морална подкрепа през целия ден.

Официалните сватбени снимки, които бяха разпространени, са дело на фотографката Ребека Фултън. От тях се вижда, че роклята на усмихнатата булка е от бродиран тюл и е с дълги ръкави. Русата ѝ, дълга коса е спусната, като е леко навита в краищата. Тя носи на главата си венец от жълти рози и бели маргаритки.

Според източниците сватбата е планирана преди много месеци и е била в календара на премиера, като всички гости са се заклели да пазят в тайна деня. Освен това на гостите не им е било позволено да правят снимки.

Другият брат на Борис – Джо и сестрите му Джулия и Рейчъл също са присъствали. И майките на булката и младоженеца също са били част от тържеството, но бащата на Кари – Матю Саймъндс не е присъствал и не е ясно дали е бил поканен.

Смята се също, че нито едно от четирите пораснали деца на Борис не е било на третата сватба на баща си. Не се знае и кой се е погрижил за едногодишния син на двойката Уилфред и дали той е бил част от празника.

Според информациите гостите са почерпени с британски следобеден чай и други напитки, а група, наречена The Bow Fiddlies се е погрижила за доброто настроение на празнуващите.

По принцип луксозната градина на Даунинг стрийт се използва за събития, свързани с високопоставени лица и гости, като в този случай е била декорирана в хипи стилистика с маси и столове от бали сено, за да се допълни атмосферата. Булката пък се е забавлявала на партито след венчавката предимно боса. Според британските медии младоженците планират по-голямо сватбено тържество през лятото на 2022 година.

Борис Джонсън

Снимка: БГНЕС

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари