IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наталия Гуркова показа на феновете си в какъв дом живее

1 юни 2021 11 44

Красавицата е във видимо добро състояние на духа

БГНЕС

Наталия Гуркова – Михалевич показа на своите последователи в Instagram снимка, направена най-вероятно у дома ѝ в България. Красавицата, която преди две години и половина загуби мъжа си Джордже Михалевич, вече редовно споделя свои снимки в социалните мрежи.

Вижда се, че „Мис България 1998“ вече се е вдигнала психически и се радва отново на живота си. Според слуховете, след като се е завърнала окончателно да живее в България с двете си деца – Джорджия и Кристиян, Наталия е направила и основен ремонт на своя апартамент в София.

Последната снимка на красавицата в социалната мрежа разкрива изглед от дневната зона в жилището на брюнетката. Дизайнът на хола на Гуркова е решен в бели и сребристи нюанси, а акцентът е кристалният полилей, който създава едно по-пищно излъчване на помещението.

Припомняме, че бизнесменът от Черна гора – Джордже Михалевич беше застрелян в колата си в Йоханесбург, ЮАР, на 24 септември 2018 година.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари