IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари имат голямо влияние върху отношенията между Кейт Мидълтън и принц Уилям

12 юни 2021 12 00

Конфликтът с необичайно продължение

Снимка: БГНЕС

Драмата около толкова дълго коментираното интервю на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри по-рано тази година оказа „неочаквано влияние“ върху връзката на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

Според кралския експерт Камила Томини Кейт е изразила огромна подкрепа за съпруга си, тъй като той се налага да се справя със сериозни последици след гръмките изявления на брат си Хари.

„Може да изглежда неочаквано, но семейният конфликт между внуците на Елизабет II имаше необичайно продължение и помогна на Уилям и Кейт да намерят баланс в собствения си брак. Те са истински партньори, пълноценни съюзници, „два ботуша на един чифт“, каза Томини в статия за списание Stella.

Тя също така твърди, че Уилям е подкрепял жена си през цялото време, докато тя се е приспособила към кралското семейство и именно той ѝ е помогнал да спечели голямото доверие на Елизабет II.

Сега е време Кейт Мидълтън да помогне на съпруга си в трудни моменти. И така, на погребението на принц Филип, именно благодарение на нея принц Уилям и принц Хари успяха да разговарят лице в лице за първи път от дълго време.

„Не е изненадващо, че именно Кейт подбуди дългоочакваното примирие след погребението. Зад маските беше невъзможно да се разбере за какво говорят (Уилям и Хари), но Мидълтън някак успя да обезвреди един много напрегнат и труден момент“, написа кралският експерт Кейти Никол в статия за Vanity Fair.
Кейт Мидълтън доброволно е влязла в ролята на миротворец и прави всичко възможно, за да може хармонията най-накрая да зацари в кралското семейство. „Оставяйки настрана цялото възмущение от двучасовите разкрития (на Хари и Меган), Кейт прави всичко възможно, за да помири братята.

Малцина биха могли да я обвинят, че не ѝ пука за Хари, но тя твърдо реши, че ситуацията трябва да се смекчи, а не да се влошава“, каза още Камила Томини.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари