IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пинк към дъщеря си Уилоу: Благодаря ти, че те има

4 юни 2021 17 50

Изпълнителката отпразнува 10-ия рожден ден на момиченцето

Снимка: Getty

През последните няколко седмици Пинк имаше доста поводи за празнуване. Освен че направи прекрасно изпълнение на наградите Billboard, изпълнителката отбеляза и 10-ия рожден ден на дъщеря си Уилоу и си спомни за прекрасните години, които момиченцето ѝ е дало.

41-годишната носителка на „Грами“ използва социалните мрежи, за да изрази любовта си, споделяйки непоказвана досега снимка, на която танцува заедно с Уилоу по средата на празен стадион. „Малката ми. Малкото ми дърво. Благодаря ти. Честит рожден ден“, написа Пинк в Instagram.

Съпругът на изпълнителката – Кари Харт, с когото тя има и 4-годишен син Джейсън, също не пропусна да отбележи рождения ден на дъщеря си. Той сподели няколко снимки от миналото, показвайки как Уилоу се променя през годините. „Любовта на живота ми. Моята номер 1. Човекът, който ме научи на мигновена любов. Човекът, който ме научи да бъда баща. Честит 10-и рожден ден, Уилоу“, написа 45-годишният състезател по мотокрос. Той допълни, че дъщеря му расте твърде бързо, но пък няма търпение да види в каква силна и независима жена ще се превърне.

През май месец тази година Пинк разкри какво е да си майка на Джеймс и Уилоу. „Те са много странни и забавни, обичам всеки един момент с тях. Дори трудните дни ги считам за благословия“, казва тя пред People. Споделя, че дъщеря ѝ ходи на гимнастика и вече чете книгите за Хари Потър и е убедена, че след година ще учи в училището за магии и вълшебства Хогуортс. „Сърце не ми дава да ѝ кажа, че това няма как да се случи“.

Преди началото на пандемията Пинк взе цялото си семейство на турнето си Beautiful Trauma, като обиколката може да бъде видяна в новия ѝ документален филм P!nk: All I Know so Far. Турнето се превърна във второто най-печелившо в целия свят за всички времена. „Създаването на концерти с деца е невъзможно – и аз направих невъзможното“, похвали се Пинк пред People.

Оказва се, че семейната обиколка дава резултати, тъй като изпълнителката вече е предала таланта си на 10-годишната Уилоу. Момиченцето направи сценичния си дебют на наградите Billboard, където участва в акробатично изпълнение заедно с майка си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари