IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Глория откри морския сезон в Гърция

8 юни 2021 14 50

Певицата изглежда перфектно по бански

БГНЕС

„Животът е прекрасен!“. Това написа Глория, която избра Гърция, за да отиде на море за първи път тази година. Певицата се отбеляза от мястото, на което е отседнала и зарадва феновете си с повече снимки оттам.

Голяма част от последователите на изпълнителката, която вече е баба, коментират колко добре изглежда тя за годините си, при това в бански.

Глория се е снимала на пясъка, с цял модел в бяло, който е с изрязано деколте и нежни сини елементи, сред които пеперуди.

„Банският също е прекрасен“, „Пожелавам си на твоите години (които не са много между другото) да изглеждам като теб“, „Така му се живее на човек, като те гледа...“, коментират фенове под кадъра, на който певицата е разперила широко ръце, насочила поглед към небето.

Освен любимото ѝ кученце, от снимките на звездата не може да видим кой друг ѝ прави компания в Гърция. Едно е ясно – както всяка всеотдайна баба, тя също има нужда от малко почивка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари