IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета Лозанова с трогателен поздрав към баща си

8 юни 2021 15 00

Фенове го сравниха с Антонио Бандерас

IStockphoto

Николета Лозанова неведнъж споделя снимки с дъщеря си Никол, но ако се разровим из социалните мрежи, трудно ще открием кадри на нейните родители. През годините тя много рядко ги е показвала в профила си, но ето че дойде момент, в който да изрази обичта си към тях публично.

„Днес рожден ден има първият мъж, когото съм обичала и когото никога няма да спра да обичам. Онзи, който ми показа и ме научи какво значи мъж с главно „М“ и с безкористна обич към мен – ТАТКО!“. Това написа плеймейтката, споделяйки снимка на баща ѝ Кирил Лозанов.

„Антонио Бандерас като млад“, пише последователка на Ни Ло във Facebook, отбелязвайки, че татко ѝ има поразителна прилика с холивудската звезда.

Лозанова коментира още, че иска баща ѝ да бъде здрав и да се наслаждава на живота с „абсолютно удовлетворение“, защото е постигнал много.

Само преди няколко дни Николета отбеляза така наречения „Pride Month“ и изтъкна, че всеки от нас има своите различия, които ни правят неповторими и не бива да стават повод за страх и дискриминация.

Плеймейтката трогна последователите си и с друг кадър - на Никол и баща й Валери Божинов, които се прегръщат. Към нея тя написа: 

„Любов в най-чистата й форма! Да знаеш, че си най-безценната жена!“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари