IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Ако ти дам любовта си“... На кого Дженифър Лопес посвети тези думи?

13 юни 2021 18 00

Феновете вярват, че те са за Бен Афлек

Снимка: Getty

„Ако ви дам любовта си и ви се доверя във всичко, ще ме зарадвате ли?“: На кого Дженифър Лопес посвети думите си за любов?
Феновете се чудят
Слуховете за събиране между Дженифър Лопес и Бен Афлек се появиха този месец. Бившите любовници са забелязани на среща. Двойката се наслади на почивката си в Маями и дори не се опита да се скрие от папараците.

Според запознат Лопес и Афлек вече правят планове за съвместно бъдеще. Самите звезди не бързат да се обявят за двойка, но намекват за това по всякакъв възможен начин.

Съвсем скоро и двамата приключиха сериозни връзки. Певицата с Алекс Родригес, а актьорът и режисьор с Ана де Армас.

На страницата си в Instagram Лопес публикува снимка на годишнината от албума си On the 6, който излезе през 1999 година. Звездата подписа снимката с романтични думи от песента If You Had My Love: „Ако ти дам любовта си“

Последователите ѝ в социалната мрежа не са сигурни на кого Дженифър е посветила тези редове. Много хора предполагат, че думите са адресирани до Афлек.

Според Page Six, Дженифър дори възнамерявала да обяви връзката си с Бен, но твърде фокусираното внимание на журналистите накарало певицата да изчака: „Той е отседнал в къщата ѝ и тя планирала да обяви, че са отново заедно“.

Събирането на бившите влюбени не подлежи на съмнение за феновете им. „Афлек и Лопес все още са влюбени един в друг. Те не го крият. Те се държаха за ръце, прегръщаха се, целуваха се“, сподели по-рано източник, близък до звездите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Факти ( преди 2 години )
В песните на Лопес може да се проследи любовният и живот.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Факти ( преди 2 години )
А песента Love don't coast a thing отново е посветена на Комбс, но този път във връзка с раздялата им.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Факти ( преди 2 години )
Песента e записана през 1997/8 и оригинално е посветена на Шон Комбс/Пъф Деди. Той дори участва във видео клипа към същата песен.В периода 95-2000/1 тя имаше връзка с рапъра Шон Комбс. И винаги е държала с този които е да участва в клиповете й.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )
За Бен Афлек-глупости. Тази песен излезе години преди да срещне Афлек.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар