IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И братът на Ариана Гранде ще мине под венчилото

14 юни 2021 17 40

Франки Гранде се сгоди за приятеля си Хейл Леон

Снимка: Getty

Сватбеният марш отново ще зазвучи в дома на семейство Гранде.

Месец след сватбата на Ариана Гранде и Далтон Гомес, братът на певицата – Франки Гранде (38) – се сгоди за дългогодишния си приятел Хейл Леон (28). 38-годишната звезда на Бродуей е задал важния въпрос по време на видеоигра в Лос Анджелис на 8 юни. Щастливата новина беше обявена и в социалните мрежи.

„Той каза ДА! СГОДЕНИ СМЕ! Толкова съм щастлив, че най-добрият ми приятел се съгласи да прекара остатъка от живота си с мен. Играейки игри и карайки ме да се смея винаги. Говорейки за игри... Предложих му чрез виртуална реалност. Той откачи. Нямам търпение да публикувам видеото, но засега се наслаждавайте на тези прекрасни снимки направени от Тод за списание People“, написа Франки в Instagram и заяви, че няма по-добър начин да отбележи Pride Month.

Братът на Ариана Гранде описа момента като „магически“ и добави, че е работил по предложението в продължение на месеци. Той също така публикува и близък кадър на пръстените, които са разменили с Хейл. Леон не пропусна да изрази вълнението си в социалните мрежи, казвайки че това е било най-красивото предложение в целия свят. „Обичам Франки толкова много. Сърцето ми е пълно“.

След като годежът е бил факт, двойката е празнувала с най-близките си приятели и членове на семейството. Разбира се, там е била и Ариана Гранде, както и майка ѝ Джоан. Мястото, където Франки е предложил, има специално значение за двамата влюбени. Според People, именно там те са прекарали първата си среща през 2019 година.

Ариана поздрави двойката в Instagram, пишейки че това са двама от най-прекрасните хора, които познава. „Толкова съм щастлив, че беше до нас, за да отпразнуваш този момент. Благодаря ти, че си най-добрата и за всичките дълги разговори, за силата, която ми даваш и за подкрепата, която получих да направя тази важна крачка. Благодаря ти, че си най-добрата кака на света“, отговори Франки.

Наскоро Ариана Гранде също отбеляза важен момент в живота си. Тя тайно се венча за Далтон Гомес на интимна церемония в Монтесито. Булката е носила дизайнерска рокля от Вера Уанг, а гостите са били само 20. „Беше много красив и романтичен ден. Всички бяха много щастливи. Беше перфектно и точно това, което Ари искаше“, казва източник пред E!News.

Кога точно ще е сватбата на Франки Гранде и Хейл Леон все още не е ясно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Жово ( преди 2 години )