IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл дари 2000 копия от детската си книжка

14 юни 2021 14 40

Изданията бяха раздадени из цяла Америка

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл споделя първата си детска книжка с различни семейства из Съединените щати.

Един ден след излизането на The Bench на пазара, принц Хари и съпругата му обявиха, че даряват 2000 копия на училища, библиотеки и много други институции. Книгата проследява връзката между баща и син, видяна през очите на майката. Темата не е избрана случайно, тъй като първото дете на Меган и Хари беше именно момченце – Арчи.

„След повече от година на безпрецедентни предизвикателства за деца и семейства по целия свят, херцогинята на Съсекс вярва, че бъдещето ни трябва да бъде фокусирано върху благополучието и подкрепата на различни общности чрез осигуряването на храна, образование, емоционална и психическа подкрепа“, се казва в официалното съобщение, публикувано в уебсайта на фондация Archewell. По-натам се съобщава за партньорството на Меган и Хари с различни организации за осигуряване на храна, но се посочва, че този път двойката иска да даде своя принос и в образователната система.

„Като показател за вярата в това колко важно е образованието, херцогинята ще дари 2000 копия безплатно на библиотеки, обществени центрове, училища и неправителствени организации в цялата страна“. една от организациите, които ще получат издание от книгата е Assistance League в Лос Анджелис, която Меган и Хари посетиха два пъти през изминалата година.

Преди време Маркъл разкри, че книгата ѝ е вдъхновена от поема, която е написала за Деня на бащата през 2019 година. Постепенно историята започнала да се разраства и се превърнала в цяла книга. Семейството на Меган и Хари на няколко пъти присъства в изданието, включително и дъщеря им Лилибет Даяна, която беше родена на 4 юни.

Последната илюстрация в книгата изглежда е вдъхновена от живота на херцозите в Калифорния. На нея се вижда как Хари седи на пейка и храни пиленца заедно с Арчи. Меган, която носи капела, седи в градината и държи бебето Лили в обятията си. Животните на семейството също бяха включени в книгата, като читателите могат да видят рисунки на двете кучета – Гай и Пула.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари