IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Млъквай вече! Ноел Галахър с унизителен коментар за принц Хари

11 юни 2021 18 00

Той сравни враждата между принцовете Хари и Уилям със собствената си с брат си Лиъм

БГНЕС

Ноел Галахър от култовата за 90-те, но разпаднала се британска група Oasis, нарече принц Хари „Събудена снежинка“, в последното си интервю. „Снежинка“ е унизителен жаргонен термин във Великобритания за човек, който има завишено чувство за уникалност, необосновано чувство за право или е прекалено емоционален и лесно се обижда.

Музикантът не се сдържа и реши да коментира обтегнатите отношения на принцовете – братята Уилям и Хари, след като години наред самият той се занимаваше със съперничеството си със своя собствен брат Лиъм Галахър. Обикновено Лиъм беше този, който коментираше скандалите си с Ноел като го обвиняваше за какво ли не.

Феновете на Oasis години наред се надяваха Лиъм и Ноел да се помирят и да възстановят дуета си, но това очевидно никога няма да се случи.

Колкото до 54-годишния Ноел, той коментира пред вестник The Sun следното за принцовете: „Усещам болката в принц Уилям. Той, също като мен, има по-малък брат, който изстрелва всякакви лайна от устата си, което е толкова ненужно!“

Британският певец, който е известен с враждата си със своя по-малък брат и бивш колега Лиъм, добави: „Аз винаги съм бил като Уилям.“

Ноел отбеляза, че неотдавнашните действия и коментари на Хари срещу британското кралско семейство – и по-специално срещу брат му, не го показват в най-добрата му светлина.

Галахър призова 36-годишния принц Хари най-накрая да млъкне, казвайки: „Просто не се дразнете и не се разправяйте в семейството си, защото няма нужда от това“.

Музикантът също така обиди съпругата на Хари – Меган Маркъл, от която той има вече две деца: син Арчи на 2 години и дъщеря Лили, която се роди на 4 юни.

Ноел намекна, че бившата актриса е в основата на конфликта в кралското семейство с думите: „Чисто и просто такива неща се случват, когато се обвържете с американка (имайки предвид произхода на Меган).“

Не е тайна, че 39-годишната Меган повлия доста на Хари за решението му да се преместят да живеят в Калифорния, САЩ миналата година. С това свое действие, наречено от британските медии „Мегзит“, двамата зарязаха кралските си задължения в името на един по-спокоен и слънчев живот.

По-късно, по време на интервюто пред Опра Уинфри, Хари заяви, че брат му е „в капан“ от короната, както и баща им принц Чарлз.

Миналия месец херцогът на Съсекс сравни животът си в кралското семейство с „комбинация между шоуто на Труман и живеенето в зоологическа градина“.

Чичото на Уилям и Хари – принц Едуард (по-малкият брат на принц Чарлз) говори за напрежението в семейството в интервю, публикувано от CNN в четвъртък, 10 юни, признавайки, че е „много тъжно“ да видиш племенника си в противоречие с останалата част от фамилията.

Въпреки различията в мненията в рамките на британската монархия, Хари и Меган са избрали да се съсредоточат върху отглеждането на своята дъщеря – Лили, надявайки се тя да им помогне в изглаждането на отношенията им с кралица Елизабет II.

Според източник, близък до кралското семейство, Хари и Меган воюват с всички кралски особи, с изключение на кралицата, с която се опитват да запазят мира.

Уилям и

Лиъм Галахър (долу); Принцовете Хари и Уилям (горе) Снимки: БГНЕС

лиъм галахър

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари