IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Меган Маркъл я моли за прошка, мъчно му е за внуците

14 юни 2021 08 40

Томас иска да види малката Лилибет и Арчи

Снимка: БГНЕС

76-годишният Томас Маркъл живее близо до известната си дъщеря, херцогинята, но не я е срещал лично от няколко години: Меган прекъсна всички връзки с баща си поради факта, че той започна да сътрудничи на пресата в навечерието на нейната сватба. Пенсионираният директор по осветлението бе интервюиран от австралийска телевизия 60 минути и коментира факта, че два пъти е станал дядо, но все още не е виждал внуците си.

„Ще бъда много разочарован, ако не мога да подържа внучката си. Разбира се, че боли. С дъщеря ми имахме страхотни отношения – каза Томас. – Направих грешки. Вече сто пъти се извинявах за тях. Ако бях направил нещо абсолютно ужасно, щях да разбера всичко, но не направих нищо особено. Просто се нуждая от отговори, объркан съм... Бих искал да говоря с нея.“

В интервю за Опра Уинфри херцогинята на Съсекс призна, че баща ѝ я е „предал“ и затова за нея е „трудно да подобри отношенията си с него“.

Тогава Томас отговори на изявленията на дъщеря си, критикувайки съпруга ѝ принц Хари, отбелязвайки, че херцогът „очевидно не е подкрепял толкова добре жена си“. Меган не говори повече по тази тема, но близък от нейния кръг наскоро каза, че именно тя е инициирала семейния конфликт и е скъсала всички връзки с роднините си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари