IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралица Елизабет II обединява наследниците си срещу принц Хари и Меган Маркъл

14 юни 2021 10 50

Публичните обвинения на херцозите на Съсекс няма да останат ненаказани

Снимка: БГНЕС

През последните няколко месеца възрастните членове на кралското семейство бяха в шоково състояние поради поредица скандални разкрития на принц Хари и Меган Маркъл в пресата.

Публичните обвинения в расизъм, безразличие и липса на желание за изграждане на диалог вбесиха Елизабет II. Сега Нейно Величество реши да обедини децата и внуците си около себе си, за да даде подходящ отпор на атаките на херцога и херцогинята на Съсекс и да възроди институцията на монархията в очите на обществеността.

Бившият съветник на Маргарет Тачър Нийл Гардинер заяви пред Fox News, че кралското семейство се опитва да се дистанцира максимално от принц Хари и Меган Маркъл, тъй като на Елизабет II ѝ е писнало от поведението на роднините бегълци.

„Без съмнение те (кралското семейство) се уморяват все повече и повече от поведението на херцозите на Съсекс, а британското обществено мнение е категорично против Меган и Хари. Виждаме как семейството на монарха наистина стана по-обединено напоследък“, каза експертът.

„Разбира се, трябва много да се желае от поведението на Меган и Хари“ – каза Гардинер, отговаряйки на въпроса защо на официалния уебсайт на кралското семейство херцогът и херцогинята на Съсекс бяха демонстративно понижени. Техните портрети сега се намират след принц Едуард, съпругата му графиня Софи от Уесекс и принцеса Ан, въпреки че по-рано Меган и Хари бяха наредени веднага след принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Отношенията между кралското семейство и херцозите на Съсекс се влошиха, след като двойката официално обяви през януари 2020 г., че се отказва от задълженията си като старши членове на кралското семейство.

Последвалият „Мегзит“ и поредица от откровени интервюта само влошиха ситуацията. Най-сериозното обвинение на Меган Маркъл беше, че член на кралското семейство е изразил загриженост относно цвета на кожата на сина ѝ Арчи, преди да се роди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари