IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Робин Уилямс стана баща за втори път

14 юни 2021 14 50

Зак вече се радва на момиченце

Снимка: Getty

Зак Уилямс, синът на легендарния актьор Робин Уилямс, вече е горд баща на две деца.

38-годишният актьор и съпругата му Оливия Джун се радват на дъщеричката Зола Джун. Щастливата новина беше обявена в социалните мрежи преди няколко дни. Съпрузите са родители и на 2-годишния син Майки Клемент.

„Представяме ви най-новия член на семейството – Зола Джун Уилямс!“, написа Зак в Instagram, споделяйки няколко снимки на любимите си хора. На един от кадрите се вижда как Майки държи сестричката си, а на друг пък е запечатано цялото семейство на дивана у дома. „След като се присъедини към нас, тя се разбира чудесно с брат си“, похвали се Уилямс. Той допълни, че съпругата му се чувства добре и всички са много щастливи от появата на Зола.

Зак не сподели детайли около рождената дата на дъщеря си, но пък съпругата му разкри, че е родила в края на май. Тя публикува видео, на което се разхожда с двете си деца, като обяви, че вече от две седмици и половина е горда майка на двама наследници. „Бавачката ми е в почивка за няколко дни, но смятам, че ще се справя с това“, пошегува се Оливия.

Втората бременност в семейство Уилямс беше обявена точно на Коледа, когато Джун сподели снимка с наедрялото си коремче. „Радваме се да използваме Коледа, за да обявим, че със Зак очакваме момиченце през май 2021“, написа тогава тя. През май Оливия изрази надеждите си дъщеря ѝ да продължи линията на „безстрашни, умни, амбициозни и креативни жени, които са живели преди нея“. Отбелязвайки Деня на майката, Зак пък изрази любовта си към съпругата си, заявявайки, че тя е най-добрата майка, която едно момче може да иска.

Зак и Оливия се женят през октомври 2020 година на интимна церемония, заобиколени от близки приятели и семейството. Двамата се срещат четири години по-рано, когато Уилямс преминава през тежък период след смъртта на баща му през 2014 година. „Днес се омъжих за най-добрия си приятел и любовта на живота ми. Зак Уилямс, още от началото не мислех да те изпускам, а сега всичко е законно“, написа Джун. Съпругът ѝ пък заяви, че денят на сватбата е изключително подходящ, тъй като тогава се отбелязва световният ден за борба с психичните заболявания.

Зак Уилямс е най-голямото дете на Робин Уилямс, раждайки се от брака между актьора и танцьорката Валери Веларди. Двамата остават женени 10 години, след което се развеждат през 1988 година, когато Зак е на пет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари