IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дни преди сватбата: Гуен Стефани с грандиозно моминско парти

15 юни 2021 18 00

Изпълнителката е била „отвлечена“ от семейството си

Снимка: БГНЕС

Гуен Стефани официално започва обратното броене до сватбата.

Миналата седмица изпълнителката присъства на грандиозно моминско парти, организирано от нейното семейство. Оказва се, че Стефани е била „отвлечена“ от най-близките си хора за една вечер, изпълнена с танци, подаръци, забавление и вино. Бъдещата булка се похвали в социалните мрежи, споделяйки различни видеа и снимки от събитието, което отбелязва началото на последната права преди брака ѝ с Блейк Шелтън.

Гуен е получила няколко подаръка, като на картичките е пишело „За бъдещата булка“, както и няколко красиви букета с цветя. „Чувствам се обичана, чувствам се благословена“, написа тя в Instagram. Изпълнителката публикува и снимка, на която доволно отпива от чаша вино и държи един от подаръците си. „Тя ще се жени“ е изписано върху кадъра, който изглежда е взет от историята на една от приятелките на Гуен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Тъй като в Америка има традиция булката да носи нещо старо в себе си по време на сватбата, Стефани се похвали, че вече си е намерила своето. Тя се сдоби с наръчник на щастливия брак, който преди това е даден на родителите ѝ на тяхната сватба през 1966 година. „Желаем ти цялото щастие, което едно сърце може да поеме... днес, утре, винаги. Обичаме те ужасно много“, гласи картичката към подаръка.

Гуен Стефани и Блейк Шелтън се готвят за лятна сватба, след като се сгодиха през октомври 2020 година. „Хей, Гуен Стефани, благодаря, че спаси 2020 година... и остатъка от живота ми! Обичам те. Чух ДА!“, написа Шелтън в социалните мрежи. Източник споделя, че бъдещият младоженец е поискал разрешение от децата на Стефани – Кингстън, Зума и Аполо, които с голямо удоволствие са му позволили да се ожени за майка им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

„Нейното семейство го обожава. Той е невероятен партньор и е чудесен втори баща на момчетата. Цялото предложение беше една голяма изненада“, допълва близък до двойката. Изпълнителката призна, че ѝ е трябвало доста време да се възстанови след последната си раздяла, преди да направи важната стъпка към Шелтън.

Това ще е втори брак за Гуен и трети за Блейк. Преди това Стефани беше омъжена за Гавин Росдейл, от когото са и трите ѝ деца. Двамата се разделят през 2016 година след 14 години заедно. Шелтън пък беше женен за Кайнет Уилямс от 2003 до 2006 година, след което минава под венчилото с Миранда Ламбърт. Двамата остават заедно само четири години, разделяйки се през 2015 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари