IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Томас Маркъл се сравни с принц Чарлз, изглеждал му приятен човек

16 юни 2021 10 50

И двамата имали проблеми в отношенията с децата си

Снимка: БГНЕС

76-годишният Томас Маркъл даде дълго интервю в Австралия, в което откровено говори за това как не може да общува с дъщеря си Меган Маркъл и съпруга ѝ принц Хари, а също изрази отношението си към възрастните членове на кралското семейство.

По-специално Томас си спомни как трябваше да заведе Меган до олтара в деня на нейната сватба през май 2018 г., но няколко дни преди тържеството той беше изненадан от сърдечен удар. Вместо това принц Чарлз изпълни тази мисия. Маркъл говори горещо за този епизод, като отбеляза, че високо цени благородния жест на бащата на принц Хари.

Томас каза, че би искал да се срещне с Чарлз на чаша бира и да си побъбри с него, защото имат толкова много общи неща – например и двамата имат трудни отношения с децата.

„Той ми изглежда като приятен човек и оценявам факта, че заведе дъщеря ми по пътеката към олтара. Аз, разбира се, не можех да мечтая за по-добър заместник, въпреки че, разбира се, бих искал да го направя сам“, призна Томас в интервю.

От деня на сватбата си Меган Маркъл никога не е срещала баща си. Херцогинята на Съсекс се възмущаваше от неговите медийни изяви, защото малко преди сватбената церемония той продаде снимките ѝ на папараците.

„Все още съм объркан. Просто нямам отговор. Не знам колко готин трябва да бъдеш, за да се държиш така, както Меган с мен, а принц Хари – с баща си. И още по-ужасно е да се отнасяш така с кралицата, която е над 90 години“, каза Томас Маркъл.

Той със съжаление призна, че най-вероятно никога няма да види внуците си – 2-годишния Арчи и новородената Лилибет, въпреки че наистина мечтае да държи и двете деца в ръцете си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари