IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън: Децата ми хич не обичат да ги снимам

16 юни 2021 17 50

Херцогинята заяви, че доста често фотографира семейството си

Снимка: БГНЕС

До всички бъдещи и настоящи родители по света: Децата не обичат да ги снимат дори и ако зад камерата стои херцогиня.

Това стана ясно в разговора на Кейт Мидълтън с Кери Едуардс. Той наскоро беше споделен в YouTube канала на херцозите на Кеймбридж, а самата среща се е състояла през есента на 2020 година. Оказва се, че Кери е една от финалистките във фотографския проект на Кейт, който беше започнат и приключен по време на изолацията през изминалата година. Тогава херцогинята помоли жителите на Великобритания да направят аматьорски снимки, с които да покажат как протича животът по време на пандемия.

Жури, в което членуваше и Мидълтън, избра 100-те най-добри снимки и ги включи в национална изложба. Малко по-късно някои от фотографиите дори бяха направени на билбордове, разположени из цяла Великобритания. На пазара вече е и книга със стоте снимки, а Едуардс печели одобрението на съдиите с кадър на дъщеря си Попи, която прегръща баща си, преди той да отиде на работа. Мъжът служи като парамедик, който заедно с лекарите и медицинските сестри се опитва да спре пандемията.

Въпреки че Кейт и Кери се чуват само по телефона, двете имат много теми за обсъждане, особено когато става въпрос за децата. Мидълтън се похвалила, че прави доста снимки на семейството си, но това невинаги се харесва на тримата ѝ малчугани. „Те постоянно ме молят да не ги снимам. Просто не обичат“, казва тя. Кейт и принц Уилям отглеждат у дома бъдещите наследници на трона – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Като голям фен на фотографията, Мидълтън често прави официалните портрети на децата си. Наскоро беше споделена снимка на принц Луи върху колело, с което се отбеляза и неговият рожден ден. „Мисля, че когато имаш деца, времето минава много по-бързо. Гледаш снимки от миналото и се чудиш как децата ти са пораснали толкова“, казва пък Едуардс.

Да се надяваме, че Кейт няма да спре да снима децата си въпреки тяхното недоволство, тъй като снимките ѝ са наистина прекрасни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Татяна Иванова ( преди 2 години )
Поздравления за избора на заглавие! Думата "хич" е с кралски произход!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар