IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брайън Остин Грийн за новата си приятелка: Тя е различна от всички останали

16 юни 2021 18 00

Двамата са заедно от 10 месеца

Снимка: Getty

Брайън Остин Грийн най-накрая реши да разкаже малко повече за живота си с Шарна Бърджис. Актьорът и професионалната танцьорка са заедно вече от 10 месеца и се оказва, че взаимоотношенията им са разцъфнали благодарение на пандемията.

„Срещнахме се в едно кафене, след това бяхме на няколко срещи и изведнъж се озовахме изолирани в една къща“, казва Брайън пред списание People. Добавя, че всъщност отчасти е бил благодарен за пандемията, тъй като му е позволила да опознае по-добре Шарна и да разбере дали има възможност за общо бъдеще с нея.

Актьорът признава, че срещата му с танцьорката е нещо уникално и никога досега не е изпитвал подобни чувства. „На първата ни среща напълно изгубихме представа за времето и същото нещо се случи и на следващата. Всичко беше толкова различно от предишните ми преживявания“, категоричен е той. Допълва, че заедно с Бърджис имат еднакво мислене за живота и сходни морални ценности.

Двамата дори вече се съюзиха за една добра кауза, подкрепяйки кампанията #Search4Smiles. Всяко използване на този хаштаг в търсачката на Trueheart.com ще има пряка полза за инициативата Smile Train, която осигурява безплатни операции на цепнато небце и основни зъболекарски услуги на деца по целия свят. „Опитваме се да променим колкото се може повече животи“, казва Грийн. Бърджис добавя, че едно от нещата, които я свързват с новата ѝ любов, е страстта да помагат на другите. „Имаме чувството, че наистина можем да направим нещо за тези хора“.

Каузата е много близка до сърцето на Грийн, който споделя синовете Ноа, Бодхи и Джърни с бившата си съпруга Меган Фокс, както и 19-годишния Касиус с другата си бивша Ванеса Марчил. „През последната година и половина, преминавайки през развода, напълно промених моралното си виждане за света. Най-важното за мен е да помогна на децата да израснат с основни морални ценности и да ги науча да бъдат отговорни за своите действия“ казва актьорът.

Брайън и Меган Фокс официално се разделиха през ноември миналата година. Оттогава актрисата е във връзка с рапъра Machine Gun Kelly, с когото постоянно демонстрират любовта си както в социалните мрежи, така и на червения килим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари