IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зара Тиндъл – с първа официална поява след раждането

18 юни 2021 17 50

Внучката на Елизабет II изглежда чудесно

Снимка: БГНЕС

Във Великобритания стартираха легендарните кралски състезания Royal Ascot. Принц Чарлз и съпругата му Камила, принцеса Ан, принц Едуард и съпругата му Софи се появиха на пистата. Сред членовете на кралското семейство беше и най-голямата внучка на Елизабет II, 40-годишната Зара Тиндъл. Тя присъства на церемонията по откриването със съпруга си Майк Тиндъл. Това е първата поява на британската принцеса след раждането на сина ѝ Лукас.

Зара се появи публично в ефирна рокля на точки и закачлива шапка. Принцесата се радваше на компанията на съпруга си и беше в приповдигнато настроение, съобщава Daily Mail. Феновете забелязаха, че внучката на кралицата е в страхотна форма след третото раждане: „Колко бързо отслабна“, „Тя стана по-стройна, отколкото беше“, „Каква блестяща млада майка“, „Облеклото и шапката са прекрасни“, „ Приятно е да ги видя в Royal Ascot след този труден момент.“

Зара Тиндъл.

Снимка: БГНЕС

Заслужава да се отбележи, че самата Елизабет II поради заетостта си пропусна събитието. Миналата година кралицата също не се появи на състезанията.
Според източник, близък до кралското семейство, тя ще се опита да се появи там през следващите дни: „Кралицата обича състезанията и никога не ги пропуска. Тя наистина обича конете, така че съжалява, че пропуска подобно събитие“, отбелязва той пред изданието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари