IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Чарлз е дълбоко наранен от обвиненията на принц Хари

22 юни 2021 11 00

Нови подробности за отношенията между баща и син

Снимка: БГНЕС

72-годишният принц Чарлз се бори да се справи с публичната критика на принц Хари срещу кралското семейство. Вокалният учител на бившата принцеса Даяна Стюарт Пиърс, автор на „Даяна: Гласът на промяната“, разказа колко е загрижен принцът на Уелс от тежките забележки на своя 36-годишен син.
„Принц Чарлз е много, много срамежлив човек, много чувствителен и деликатен, но виждаме само публичната му маска. В личния живот той е изключително чувствителен“, каза Пиърс.

Той отбеляза, че винаги са били правени решителни стъпки относно наследника на кралицата. Когато принцеса Даяна разбра за дългогодишния му роман с Камила Паркър-Боулс и първо започна да говори за развод, принц Чарлз избра да зарови главата си в пясъка, вместо да се опитва да изгради диалог и да намери изход от трудната ситуация.

Именно поради нерешителността на сина си Елизабет II все още се съмнява дали си струва да прехвърли трона на него или направо на внука ѝ, принц Уилям, който може би ще се справи по-добре със задълженията на монарха.

„Чарлз не може да решава проблеми поради чувствителността си, затова се крие“, продължи Стюарт Пиърс. „Не от обида или гняв, отмъщение, критика или обвинения... И това, с което Хари наистина се опитва да помогне, е да помогне на баща си да се справи с това. Той наистина иска да промени нещо.“

Очаква се принц Чарлз и принц Хари да се видят отново през юли за откриването на нова статуя на принцеса Даяна в градините на двореца Кенсингтън. Съобщава се, че кралицата вече е поканила херцога на Съсекс на вечеря в замъка Уиндзор.

„Това е типично щедър жест от Нейно Величество“, каза един от служителите на Бъкингамския дворец. „Обядът ще бъде възможност за тях да обсъдят много неща.“

Това ще бъде първият път, когато Хари ще се изправи лице в лице с баба си, откакто той и Меган Маркъл обявиха, че се оттеглят от кралските задължения.
Стана също така ясно, че херцогинята на Съсекс няма да пристигне в Лондон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари