IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата жена на Харви Уайнстийн е щастливо влюбена в Ейдриън Броуди

21 юни 2021 18 00

Екссъпругата на осъдения продуцент цъфти в обятията на актьора

Getty Images

Американският актьор Ейдриън Броуди и любимата му жена Джорджина Чапман направиха своя дебют на червения килим като двойка. Те се появиха заедно на премиерата на филма Clean и показаха, че отношенията им са сериозни.

48-годишният носител на „Оскар“ и 45-годишната модна дизайнерка на марката Marchesa показаха официално любовта си в рамките на филмовия фестивал Tribeca 2021 г., който се състоя в MetroTech в Ню Йорк.

За връзката на Джорджина и Ейдриън се заговори преди около година (през февруари 2020 г.), само дни след като нейният бивш съпруг – холивудското „чудовище“ и най-скандален филмов продуцент в историята – Харви Уайнстийн получи 23-годишната си присъда за сексуално насилие.

Джорджина и 69-годишният опозорен кино продуцент се разведоха през 2018 г. В момента той е в затвора и излежава присъдата си, въпреки че е в много влошено здравословно състояние.

Припомняме само, че през октомври 2017 година публикации в печата обвиняват Уайнстийн в множество случаи на сексуално насилие над актриси (общо 45 актриси се оплакаха от тормоза на продуцента, включително звезди като Гуинет Полтроу, Анджелина Джоли и Дженифър Анистън), поставяйки началото на поредица от подобни обвинения и срещу други известни личности, станала известна като „Ефектът Уайнстийн“. Всичко това доведе и до възникването на движението #MeToo, което се бори със сексуалното посегателство на работното място, както и за подпомагане на жертвите..

Джорджина Чапман

Снимка: БГНЕС (Джорджина и Харви)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари