IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият на Марая Кери ще става баща за седми път

21 юни 2021 14 40

Това ще е трето бебе за Ник Кенън в периода от една година

Снимка: БГНЕС

Ник Кенън явно се опитва да си направи собствен футболен отбор.

Преди ден стана ясно, че бившият съпруг на Марая Кери ще става баща за седми път, като това ще му е трето бебе само за една година. Новината беше съобщена от сегашната му приятелка Алиса Скот, която публикува снимки в социалните мрежи по случай Деня на бащата. На първата тя позира сама, разкривайки наедрялото си коремче, а на другата се вижда как Кенън е сложил ръка върху него. Лицето на комика не се вижда, но феновете не могат да сбъркат отличителните му татуировки.

„Днес отдаваме почит на теб“, написа Алиса към снимките. Новината за бременност идва само месец, след като Скот потвърди, че Кенън е баща на бебето, което ще бъде момче и ще носи името Зен. Публикацията вече е изтрита, като под нея се изсипа вълна от поздравления. Тогава Алиса заяви, че е бременна в 34-тата седмица и вече започва да се чувства доста некомфортно. Това ще е второ дете за нея, но първо от връзката ѝ с комика.

Ник обаче има доста по-голям опит в родителството в сравнение с приятелката си. Той наскоро посрещна и близнаците Зион и Зилион с Аби де ла Роса. Момчетата се родиха на 14 юни, като се превърнаха в първия и втория наследник на Кенън за тази година. Комикът също така е баща на 7-месечната Пауърфул и 4-годишния Голдън, които споделя с Британи Бел. Не трябва да забравяме, че Ник беше женен за Марая Кери от 2008 до 2016 година, като двамата имат и 10-годишни близнаци – син Марокан и дъщеря Монро.

„Трябва винаги да показваме, че се обичаме, дори и да не сме заедно. Трябва да бъдем добър пример за децата ни, за да могат те да се превърнат в добри човешки същества“, казва той за двойното попечителство с Марая Кери. Комикът допълва, че чистата любов е едно от най-важните неща, които родителят трябва да предаде на децата си.

Дали Ник Кенън ще успее да стане баща още веднъж за тази година, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари