IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьор от „Приятели“ разкри, че се бори с рак

22 юни 2021 14 40

Джеймс Майкъл Тайлър, който влиза в ролята на Гюнтер, вече не може да ходи

Снимка: Getty

Актьорът Джеймс Майкъл Тайлър реши да проговори за дългогодишните си здравословни проблеми.

В интервю за Today, Тайлър, който влиза в ролята на Гюнтер, разкри, че през 2018 година е диагностициран с рак на простатата, който още тогава се е бил разраснал. Според актьора, резултатът е бил получен по време на рутинен преглед, в който е бил изследван със специфичен антиген, който е показал завишени нива.

„Когато проверих резултатите си онлайн, веднага разбрах, че нещо не е наред. В същия момент лекарят ми се обади и ми каза, че трябва да отида за още изследвания, защото има съмнения за сериозен проблем с простатата ми“, казва Тайлър. По времето, когато научава за диагнозата си, ракът вече се е бил разпространил до костите му. „Това означава, че съм в четвърти стадий. Терминален рак, което сочи, че все някога болестта ще ме повали“.

Джеймс допълва, че ракът се е разпространил още повече по време на пандемията, когато не е имало възможност да се посещават лекарските кабинети. Според Today, актьорът се подлага на химиотерапия, но в момента не може да ходи. Екранният Гюнтер казва, че споделя историята си, защото иска да накара все повече мъже да обърнат внимание на профилактичните прегледи и да не отлагат посещението при лекар. „Има много възможности за лечение, ако хванете болестта навреме“, категоричен е той.

Притеснения около здравословното състояние на Тайлър се появиха по време на специалния епизод на „Приятели“ през май месец. Тогава той присъства чрез видео връзка, на която се появи от дома си, носейки шапка. Феновете отбелязаха, че актьорът изглежда доста изморен и говори много бавно, което ги наведе на мисълта, че може да е болен. Въпреки епизодичните си появи, Тайлър заяви, че преживяването на снимачната площадка е било незабравимо.

„Това бяха най-запомнящите се 10 години от живота ми. Всички тези хора бяха прекрасни и беше радост да работя с тях. Чувството беше много специално“, казва Джеймс Майкъл Тайлър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Гюнтер ти верно си бил голям, пич, за разлика от приятелите, явно теб са харчели, за да трупат слава, пари и величие, ти си номер едно русокоско дано да биеш гадтанаречена рак, заради останалите приятели на тази Земя!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар