IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Браун отново обвинен, че е ударил жена

23 юни 2021 10 50

Полицията в Лос Анджелис разследва случая

Снимка: Getty

Крис Браун явно се завръща към старите си пороци.

Преди няколко дни изпълнителят е бил обвинен, че е ударил жена пред дома си в Лос Анджелис след кратък спор. Полицията е била повикана на адреса му в 7:30 сутринта на 18 юни, когато двама души са се карали. За момента властите не потвърждават дали обвиненият е Браун, но от TMZ твърдят, че това е именно той.

Полицаите на място са написали доклад за физическо насилие и са го предали за разглеждане в прокуратурата на Лос Анджелис. Засега обаче няма арести. И докато нито един от обкръжението на Браун не коментира директно обвиненията, той публикува интересно съобщение в социалните мрежи, за което феновете му веднага сметнаха, че е отговор на ситуацията. В своята история в Instagram Крис заяви, че твърденията на жената за насилие са лъжа и всеки, който им вярва, трябва да промени мнението си.

Браун обаче трудно ще изчисти името си само с едно съобщение в социалните мрежи. Той има дълга история с насилие над жени и в списъка му попада дори Риана. През 2009 година, когато двамата изпълнители имат връзка, барбадоската красавица става жертва на побой точно преди наградите „Грами“. Тя завежда дело срещу бившия си и резултатът е пет години пробация за Браун, след като той се признава за виновен.

След това той на няколко пъти се включва в различни инциденти в нощни клубове през февруари 2012, юни 2013 и април 2017 година. Наскоро пък жена съди Браун по обвинения в сексуално нападение, случило се по време на парти през 2017 година. Три години по-късно изпълнителят се договаря с обвинителката и делото е прекратено.

Въпреки различните проблеми със закона, Крис продължава с кариерата си. Преди месец той пусна нова песен Come Through, а на 22 юни се появи и парчето му Angels. Семейният му живот също върви добре, като рапърът се радва на 7-годишната си дъщеря Роялти, която споделя с Ная Гузман и 19-месечният син Аеко Браун, който споделя с Амика Харис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари