IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хю Джакман танцува степ, докато е в хотел под карантина

23 юни 2021 17 50

52-годишният актьор показва невероятни танцувални умения

БГНЕС

Хю Джакман намира как да се разнообрази, докато спазва задължителната си карантина в хотел в Сидни. Актьорът в момента репетира за дебюта си в мюзикъла The Music Man на Бродуей, който ще се играе по-късно тази година.
Хю показа на феновете си в Instagram впечатляващата си репетиция за предстоящата си роля на театралната сцена.

Във вторник актьорът сподели видео, в което танцува в стила степ, под зоркия поглед на хореографа Уорън Карлайл. Вижда се, че 52-годишният Джакман готви един наистина високоенергиен спектакъл за радост на почитателите си.

В момента Хю е настанен в хотел в Сидни, където през последните 12 дни е под карантина след завръщането си в родната Австралия.

Той сподели видео в социалната мрежа в понеделник, казвайки на феновете си: „Ден 11... Знам. Знам, че някои от вас се отегчават малко от ежедневните ми актуализации. Разбирам, но трябва да продължа, докато мина 100%.“
Актьорът от X-Men ще играе ролята на Харолд Хил, пътуващия продавач, който принуждава хората от малък град в Айова да купуват инструменти и униформи за група, която той няма намерение да организира.

Новината за участието на Джакман в мюзикъла се появи още преди две години, но се измести поради пандемията от COVID-19.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари