IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Чарлз показно не се среща с принц Хари

25 юни 2021 10 40

Между двамата няма признаци на скорощно сближаване

Снимка: БГНЕС

На 1 юли в Лондон ще се състои откриването на статуята на принцеса Даяна - събитието е по повод 60-годишнината от нейното раждане. Затова кралското семейство ще се събере отново. Известно е, че на церемонията ще присъства и принц Хари, който ще лети от САЩ специално за церемонията. Не всички обаче харесаха предстоящата му поява.

Според The Sun принц Чарлз не планира да се срещне със сина си, херцога на Съсекс. Отбелязва се, че той е избягвал среща с наследника на погребението на съпруга на Елизабет II, принц Филип, което се състоя през април. 

Според вътрешен човек отношенията между двамата все още са много напрегнати: „Засега няма признаци, че скоро ще успеят да се сближат“. Освен това бащата на принц Хари няма да е в Лондон по време на пристигането на херцога. Принц Чарлз има срещи в Шотландия, които очевидно не възнамерява да отмени.

Близък до кралското семейство потвърди, че бащата на принц Хари ще го остави в компанията на по-големия си брат принц Уилям: „Чарлз ще остави момчетата сами. Чарлз ясно даде да се разбере, че няма да има среща (между него и Хари), защото отива в Шотландия.  Разговор между тримата не е предвиден. " 

Вътрешният човек отбеляза, че братята рядко общуват помежду си, но в памет на майка си те ще се появят на събитието заедно и дори ще се опитат да установят „временно примирие“.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари