IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп: Амбър Хърд е евтината версия на Анджелина Джоли

24 юни 2021 17 40

Делото между бившите съпрузи продължава

Снимка: БГНЕС

През 2010 година на голям екран излиза филмът „Туристът“. Освен че ни преведе през красивите кътчета на Венеция и Париж, той няма какво толкова много да предложи като сюжет. Все пак се превърна в един от любимите ни начини да си изгубим времето, защото събира на едно място двама от най-добрите, по наше мнение, актьори в Холивуд – Джони Деп и Анджелина Джоли.

Хубаво е да си припомним, че Деп не е само капитан Джак Спароу, а Анджелина не е само онази жена, която се бори за бедните деца по света. Не че тези им роли са лоши, напротив, но понякога е добре да излязат от приетия си обществен имидж. „Туристът“ обаче не беше приет кой знае колко добре от критиците, като единственото нещо, което го спаси от жестоко оплюване, беше именно присъствието на двамата актьори.

Във филма Деп и Джоли играят Франк и Елиз, които се запознават във влака напът за Венеция. Двамата веднага са привлечени един от друг, но Елиз не е тази, за която се представя и тайната ѝ постоянно поставя живота на Франк в опасност. През цялото време зрителите се чудят дали любовта ще успее да победи предателството и кой всъщност ще излезе чист от цялата ситуация.

Химията между Деп и Джоли е толкова добра, че много от феновете им започват да си мислят дали между тях няма нещо повече от професионални взаимоотношения. Тогава обаче и двамата са в сериозни връзки, като Анджелина е омъжена за Брад Пит, а Джони живее с Ванеса Паради. Така че до любов не се стига, но наскоро стана ясно, че Карибският пират сериозно съжалява, че не е подходил по друг начин преди 11 години.

„Амбър Хърд е евтината версия на Анджелина Джоли“

Това е казал Джони Деп по време на връзката си с вече бившата си втора съпруга. Според близки приятели на актьора, той винаги е съжалявал, че не е използвал шансовете си, които е имал по време на снимките на „Туристът“. Те допълват, че Деп все още не се е отказал от възможността да опита късмета си с Джоли, вярвайки че това е истинската му любов. „Анджи и Джони имат еднакви трудности в личния си живот и мислим, че това може да ги сближи“, казват близки на актьора.

Засега обаче Джони ще трябва да се съсредоточи върху съдебните си битки, които води срещу бившата си съпруга Амбър Хърд. Проблемите между двамата костваха кариерата на Деп, като той беше принуден да напусне поредицата „Фантастични животни“ и не знае дали скоро ще получи нова роля.

Сега процесът между Хърд и Деп ще се води в американски съд, където актьорът може да получи подкрепа именно от Анджелина Джоли. Според The Hollywood Reporter, тя заедно с Кийра Найтли, Марион Котияр и Ванеса Паради ще застанат зад Джони и ще кажат на съда, че всъщност той не е такъв, за какъвто го представя бившата му съпруга.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари