IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпреки скандалите: Кралицата все още държи снимка на Меган и Хари в дома си

25 юни 2021 11 00

Кадърът е заснет, за да отбележи годежа между двамата, но не е показана пред общността

Снимка: БГНЕС

Кралица Елизабет все още таи топли чувства към Меган и Хари въпреки скандалите през последната година. 

95-годишният монарх се срещна с министър-председателя Борис Джонсън, което беше първата им среща очи в очи след началото на пандемията през март 2020 година. Двамата се видяха в Бъкингамския дворец, където кралицата се завърна след едногодишен престой в замъка Уиндзор, откъдето ръководеше задълженията си. 

Както винаги, Елизабет II имаше колекция от семейни снимки, които бяха оставени на заден фон. Това, което изненада феновете обаче беше кадър на Меган и Хари, които напуснаха кралското семейство преди година и избраха да живеят в Лос Анджелис. Снимката е поставена до букет цветя и е от годежа им, но никога не е била достъпна за широката публика. Кадърът и преди е бил засичан от наблюдателни фенове, които сега бяха изненадани, че той все още е там, имайки предвид дразгите между двете страни. Колекцията включваше снимки на принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и на кралица Елизабет и принц Филип от 90-ия рожден ден на монарха. 

Някои фенове посочиха, че снимката на Меган и Хари може да е извадена от чекмеджетата, след като стана ясно, че те кръстиха новородената си дъщеря Лилибет Даяна в чест на кралицата и покойната лейди Ди. Лилибет е обръщението, което само членове на семейството използва за Елизабет II. Според източник, Хари и Меган първоначално са поискали разрешение да кръстят дъщеря си по този начин и кралицата с радост им е позволила. 

"Херцогът говори с цялото семейство предварително. Всъщност, той първо се обади на баба си. По време на разговора й каза, че иска да кръсти дъщеря си Лилибет в нейна чест. Ако тя не се беше съгласила, те нямаха да използват това име", казва говорител на двойката пред списание People. 

Според кралския историк Робърт Лейси, името показва колко близка е връзката между Хари и баба му. "Тя беше като втора майка за Хари и Уилям. Всички се бяхме съсредоточили върху това как тя обучава Уилям за ролята му на крал, но чак сега разбираме за емоционалната връзка, която тя е осъществила с Хари и възможността им да си говорят директно без да се притесняват", казва той. 

Въпреки че Меган и Хари се отказаха от кралските си задължения, принцът заяви, че все още поддържа връзка с баба си чрез видео разговори. "Каквито и решения да се вземат, аз няма да си тръгна. Винаги ще служа на семейстото си", каза той преди няколко месеца пред Джеймс Кордън. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари