IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин и Хейли Бийбър са на почивка на гръцкия остров Милос

28 юни 2021 17 40

Влюбените се радват на острова на Афродита

Istock

Джъстин и Хейли Бийбър се оказаха поредните звездни фенове на гръцкия туризъм. В момента знаменитата двойка се намира на идиличния остров Милос, а канадския поп певец сподели някои доста очарователни снимки от това място в профила си в Instagram.

Джъстин и Хейли, които се ожениха в общината през 2018 г., а на следващата година вдигнаха и голяма сватба, изглеждат все така щастливо влюбени, докато се забавляват из курортите на южната ни съседка.

Разбира се, това не е първата почивка на Бийбър в Гърция. Преди няколко години той беше избрал остров Санторини за място, на което записа видеоклипа към песента си Company.

Колкото до остров Милос той е пети по големина сред Цикладите, но е един от най-красивите гръцки острови.


Във вулканичната земя на Милос е открита богинята на любовта, която днес украсява Лувъра в Париж. Точно, както богинята Афродита, така и островът Милос се характеризират с еротичност и неописуема красота. 

Джъстин и Хейли вече успяха да си направят няколко снимки на идиличните пейзажи из живописните селца на острова.

Първоначално двойката се запознава в тийнейджърските с и години, като един на друг ги представя бащата на Хейли - актьорът Стивън Болдуин, по време на публично събитие.

Двамата остават приятели в продължение на няколко години, преди да започнат да излизат заедно през 2015 г. Връзката им става официална в началото на 2016 г., но после те се разделят, за да се съберат отново през 2018 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари