IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софи Търнър и Джо Джонас отпразнуваха две години от сватбата

30 юни 2021 17 50

Двамата споделиха снимки от специалния ден

Снимка: БГНЕС

Вече две години минаха откакто Джо Джонас и Софи Търнър решиха да започнат общо бъдеще.

На 29 юни звездата от „Игра на тронове“ и музикалният ѝ съпруг споделиха няколко снимки от сватбата си, за да отпразнуват втората си годишнина. И двамата публикуваха по два отделни поста, най-вероятно за да символизират точно колко години са минали от церемонията. Първата снимка на Софи е от момента, когато булката и младоженецът вървят по алеята, след като вече са казали заветното „Да“.

„2 години като твоя съпруга. Леле, Боже. Обичам те!“, написа актрисата. Втората публикация събра няколко снимки от партито, на което бяха поканени множество звезди, включително Мейзи Уилямс (Аря Старк), Приянка Чопра и Даниел Джонас. „Искам да кажа... минаха 2 години“, гласеше описанието. Софи включи и снимка от първия ѝ танц с Джо като съпруг и съпруга, както и кадър с всичките ѝ шаферки, една от които е била Александра Шип, която си партнира с Търнър в „X-Men“. На другите снимки бяха запечатани басейнът и сватбената торта.

Джо също не пропусна да отпразнува годишнината, определяйки изминалото време като „двете най-хубави години в живота ми“. Той публикува черно-бяла снимка, на която накланя Софи надолу по време на сватбения танц. „Обичам те, Софи Търнър“, написа изпълнителят. Втората му публикация включваше снимки от тържеството след церемонията. На една от тях Джо позира с двамата си братя Ник и Кевин на подиума, като най-вероятно кадърът е направен след тяхно изпълнение. Последната снимка показва Dj Diplo зад пулта, който преди това излъчваше на живо първата сватба между Джо и Софи, която се състоя в Лас Вегас.

В момента двамата съпрузи имат доста работа, тъй като посрещнаха първородната си дъщеря Уила на 22 юни 2020 година. Въпреки че досега не са показали бебето, Софи често споделя снимки от бременността си. Звездите също така се подготвят да започнат нова глава от живота си, след като пуснаха за продан имението си в Лос Анджелис за 16 млн. долара.

Следващия месец обаче Джо и Софи ще трябва да поддържат връзка от разстояние, след като изпълнителят тръгва на турне с братята си Ник и Кевин и тяхната група Jonas Brothers. „Със сигурност преживяването ще е различно след всичко, което се случи в света. Аз съм отново на турне, Софи започва свой проект. През почивните ми дни ще се връщам у дома, за да се видя с момичетата си“, казва Джо пред Daily Pop.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари