IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс призна, че ѝ е трудно при възпитаването на децата

30 юни 2021 14 50

Актрисата рекламира филм, за чиито снимки посети България

Снимка: БГНЕС

35-годишната Меган Фокс участва в популярно американско телевизионно шоу, по време на което разказа за снимките на филма Till Death, както и колко трудно ѝ е да отглежда децата си от брака ѝ с актьора Брайън Остин Грийн.

В навечерието на премиерата на новия си филм звездата от „Трансформърс“ се присъедини към ефира чрез видеовръзка от хола на дома си в Лос Анджелис. По време на разговора водещите забелязаха децата на актрисата, които тичаха във фонов режим: 8-годишния Ноа, 7-годишния Бодхи и 4-годишния Джърни. Меган каза, че предната вечер момчетата са заспали в хола, докато са гледали филм.

„Сега е 7:30 сутринта и те се събудиха преди няколко минути. Така че трябва да работите в такава среда“, обясни актрисата с усмивка. „Имам трима сина, те са истински забавни и изобщо не ме слушат. Бих искала да намеря начин понякога да ги върна към безгрижния период отпреди две-три години.“

Между другото, напоследък момчетата често са хващани от папараците заедно с баща си и новата му приятелка, танцьорката Шарна Бърджис. Докато Меган е по-често виждана в компанията на приятеля си, 30-годишният Колсън Бейкър, повече познат като Machine Gun Kelly.

Миналия уикенд двойката присъства на концерт на рапъра Юнгблуд в клуб в Лос Анджелис, в който Колсън носеше любимата си на ръце.

На въпрос за връзката ѝ с Бейкър, Меган отговори, че не е планирала да прави толкова публичен романса им, но засега ѝ харесва.

Меган каза още, че е силно впечатлена от такъв жанр като „комедия с елементи на трилър и ужас“, в който популярният филм с нейно участие „Страстите на Дженифър“ е заснет през 2009 година.

Филмът Till Death, в който Меган изиграва главната роля, е заснет в същия дух. „Това е психологически трилър, но има елементи на филм на ужасите. Също така мисля, че е доста весел. Не знам дали публиката ще се съгласи с мен, но след като прочетох сценария, си помислих: Боже, това е наистина забавна история!“

В Till Death Фокс влиза в образа на жена, преследвана от двама наемни убийци, а снимките се проведоха в България.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари