IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нора Недкова се смеси с киноелита в Кан

9 юли 2021 14 50

Плеймейтката се снима със Софи Марсо

БГНЕС

Нора Недкова се докосна до киноелита на фестивала в Кан. Мис Плеймейт 2017 сподели в социалните мрежи, че от няколко дни е в града край Френската ривиера и е успяла да се снима с актрисата Софи Марсо.

„Момичето на Джеймс Бонд“, е написала блондинката към кадъра в Instagram, на който е със звездата от „Всичко мина добре“. Въпросният филм, режисиран от Франсоа Озон, бе представен на 8 юли. А актрисата и колегата ѝ Андре Дюсолие играят главните роли в него. Тя си партнира и с Пиърс Броснан в лентата от 1999 г. „Само един свят не стига“, посветена на Агент 007.


„Влизам в образа на жена, изправена пред труден избор, грижейки се за баща си, който си отива. Това е филм, който поставя много въпроси за семейството и живота като цяло“, разказа Марсо за ролята си във филма „Всичко мина добре“.

Недкова не уточнява дали е успяла да гледа филма с Марсо или просто я е помолила за снимка. Едно е ясно – от историите ѝ в Instagram виждаме, че тя е присъствала на откриването на фестивала.

Нора Недкова е отседнала в луксозен хотел, намиращ се на известния булевард „Кроазет“. След няколко дни тя ще продължи към Монако, като по думите ѝ, е на почивка с близки приятелки. Но дотогава, не ѝ остава нищо друго, освен да си направи фотосесия из улиците на Кан.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари