IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз показа новото си гадже

14 юли 2021 10 40

Двамата са колеги в „Мисията невъзможна 7“

БГНЕС

След като комикът Пийт Дейвидсън показа официално гаджето си, отивайки на „Уимбълдън“, друга звезда направи същото, появявайки се в публиката на турнира. Том Круз и половинката му Хейли Атуел, с която са колеги в „Мисията невъзможна 7“, присъстваха на финала за жени сингъл, провел се през изминалия уикенд в Лондон.

59-годишният актьор, облечен в официален костюм в син цвят, позирал пред камерите, оставяйки 39-годишната му приятелка да върви една крачка пред него. По снимките на папараците се вижда, че тя е избрала дълга рокля с флорален принт в черно и червено, а върху нея – манто в мръснобяло. Те са съчетани с червени обувки на висок ток и миничанта в същия цвят, тип „кесия“.

Том Круз,

Getty Images

Атуел се усмихва и дори помахва на камерите, а по-късно сподели една обща снимка с Том. На нея е и тяхната колежка Пом Клементиеф, която им правеше компания в ложите на турнира.

Според източник на списание Sun, Круз и по-младото му гадже се сближават на снимачната площадка. Още от самото начало по работата си за „Мисията невъзможна 7“, двамата се сближават, като спирането на снимките заради пандемията им позволява да се опознаят по-добре.

През декември 2020 г. се заговори, че актьорът вече има нова изгора, с която излизал на романтична вечеря, като най-вероятно това е била Хейли Атуел.

Том Круз,

БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари