IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян споделя за пристъпите си на тревожно разстройство

24 юли 2021 10 30

Реалити звездата мразела да излиза от дома си

Снимка: БГНЕС

Не е тайна, че Ким Кардашян се раздели с Кание Уест след неговото поредно психологическо разстройство. Оказва се обаче, че и 40-годишната риалити звезда се бори със своите проблеми.

Във видеоклип Keeping Up With Kardashians, Ким споделя откровено за това как нейната агорафобия или тревожно разстройство, свързано със страх от открити пространства и големи тълпи, се влошава по време на карантинния период.

„Всичко това се случи след обира в Париж - призна Ким Кардашиян в интервю със сестра си Клои. "Непрекъснато исках да си остана у дома, мразех да излизам, не исках никой да знае къде съм и не исках да ме виждат."

Когато тя започна да преодолява страха, принудителната самоизолация започнала заради нарастващия брой на заразени с коронавирус и пандемията.

„Усещах как се връщам към тази фобия отново и отново. Току-що отидох в Париж, току-що започнах да пътувам, а след това имаше карантина и отново като че ли полудях и не исках да ходя никъде “, добави тя.
 

 

„Спомням си, че един ден отидох в ресторант Нобу“, спомня си Ким. "Бях много уплашена и хората се опитаха да се доближат до Кание (Уест), да говорят с него и да помолят да се снимат с нас." Звездата призна, че селфитата с фенове са много трудни за нея - всеки близък контакт с непознат човек тя преживява като голям стрес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари