IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Певицата Емилия влезе в болница. Бременна ли е?

20 юли 2021 08 40

Отмени всичките си участия

IStockphoto

Бременна ли е певицата Емилия? Отговор на този въпрос търсят феновете на фолкпевицата, след като миналата седмица бе съобщено, че тя е отменила всичките си участия.

„Поради непредвидени обстоятелства, всички участия и изяви на Емилия на този етап се налага да бъдат преустановени“. Това пишат администраторите на нейните страници във Facebook и Instagram.

След публикуването на въпросната информация, последователите на Емилия веднага заподозряха, че най-вероятно отсъствието ѝ се дължи на това, че може да е бременна от Жорж Башур.

„Емилия, дай боже да си бременна“, „Усещам бебе на път, дай боже всичко да е наред“, пишат хора под поста.

Други фенове пък предположиха, че изпълнителката е прекъснала договора си с музикалната компания „Пайнер“, поради което се налага да спре да пее на сцена за известно време.

Появи се и трета версия – че певицата е получила натравяне от храна и е в болница. Нито тя, нито близките ѝ обаче не са я потвърдили до момента.

„Да ѝ пожелаем по-леко да пребори това премеждие и да се завърне жива и здрава при семейството си, както и с укрепнали сили на сцената!“, пише последовател на Емилия. Към неговите пожелания за бързо оздравяване се присъединиха и други почитатели на фолкфурията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари