IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Хаселхоф чукна 69 в Испания

21 юли 2021 09 00

Семейството му го изненада с мариачи

БГНЕС

Парти с торта и мариачи спретна семейството на Дейвид Хаселхоф за рождения му ден. Американският актьор и певец навърши 69 години на 17 юли и по този повод празнува шумно край басейна. Но не в родния си дом в Балтимор, в САЩ, а в Испания.

„Честит рожден ден на мен, уоу, това беше невероятно“, написа той в Instagram, показвайки няколко снимки от изненадата.

Хаселхоф е известен с ролята си на Мич Бюканън в телевизионния сериал „Спасители на плажа“. Показа завидна форма, позирайки до музикантите, поздравили го за рождения му ден.

Дейвид и най-близките му хора са избрали да отседнат в малко градче, намиращо се в провинция Малага, Андалусия.

Хаселхоф показа и една снимка с жена си Хейли Робъртс, с която плува на воля в басейна към луксозната къща, в която си почива за празника. По време на престоя си, двамата са посетили известен ресторант, където са се снимали с неговия екип, пишат местни медии.

По всичко личи, че легендарният актьор, който през годините се смята за секссимвол сред мъжете, вече се е ваксинирал, за да може спокойно да пътува из различни дестинации в чужбина. В началото на юни, той призова последователите си да последват примера му и „запретнат ръкави“.

„Желанието ми е животът да се завърне към нормалното, към свободата. Аз намерих свобода с ваксинацията. Може да го направите и вие“, каза тогава Хаселхоф, а от американското здравно министерство уточниха, че не са му платили, за да насърчи хората.

След като клипът със „спасителя на плажа“ се разпространи бързо из социалните мрежи, от здравните власти в Германия го споделиха в своите профили, даващи го за пример от Холивуд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари