IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко скъпо излезе „Мегзит“ на Меган Маркъл и принц Хари?

21 юли 2021 08 40

Херцозите на Съсекс се разделиха в опит да преодолеят финансовата си криза

Снимка: БГНЕС

Преместването на принц Хари и Меган Маркъл в САЩ лиши двойката не само от кралски титли, но и от финансова подкрепа. Бягството от Лондон им струва скъпо. Експерти са изчислили и обявили дори точната сума, която двойката е загубила заради „Мегзит“.

Само през първата година херцогът и херцогинята на Съсекс похарчиха 19 милиона долара. Според The Washington Post двойката е получила ипотека на стойност 9,5 милиона долара, за да плати наема на своята къща Frogmore.

Сега 475 000 долара се изразходват за годишното поддържане на вилата. За поддръжката на къщата двойката дава още 300 хиляди. Отбелязва се, че принц Хари и Меган Маркъл са затворили дълга до март 2022 г., но дали ще подновят договора за наем остава открит въпрос.

Херцогът и херцогинята на Съсекс харчат много пари също за своята безопасност – тази позиция на разходите е 4,1 милиона долара годишно. Освен това двойката загуби финансовата подкрепа на бащата на принц Хари, принц Чарлз, което е минус 3,5 милиона долара в семейния бюджет.

Според експерти сега съпрузите ще направят всичко възможно за преодоляване на финансовата криза. Смята се, че двойката е планирала поредица скандални представления, за да им помогне да останат в полезрението на обществеността и да продължат да печелят пари от свое име и името на кралското семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари