IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая вече не крие връзката си с Том Холанд

21 юли 2021 11 00

Актрисата сподели кадър от почивката с гаджето си

БГНЕС

Зендая сподели своя снимка в социалната мрежа Twitter, на която в далечината се вижда гаджето ѝ Том Холанд. На кадъра красавицата се намира в басейн, а в далечината, зад нея, се вижда нейният колега от „Спайдърмен“ – Том.

На 1 юли папараци уловиха младата двойка в страстна целувка в Санта Барбара и така тайната им връзка, която много хора подозираха от 4 години насам, беше разкрита веднъж и завинаги.

Зендая и Том се познават от много години, но доскоро твърдяха, че са само много-много добри приятели, въпреки че феновете им отдавна се съмняваха, че са нещо повече.

Наскоро 24-годишната красавица говори и за възможността да направи още един филм за Спайдърмен с Холанд и останалата част от актьорския състав.

Тя сподели в интервю следното: „Всички сме толкова благодарни за преживяването покрай снимките на този специален филм. Ние израснахме заедно.“

На рождения му ден тази година Зендая пък отдаде почит на любимия си Том в Instagram с думите „Много се радвам, че си се родил!“

Въпреки че екранната любов между Зендая и Холанд има три филма зад гърба си, връзката им в реалния живот тепърва започва да се нажежава. По-рано Том беше казал, че романтиката пред очите на обществото е нещо, за което „се тревожи най-много“ в кариерата си.

Очевидно и за това двамата са били дискретни за отношенията си досега.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари