IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Дъф със звездно бебешко парти с Манди Мур и Ашли Тисдейл

24 юли 2021 13 30

Към детската среща се присъедини и Меган Трейнър

Снимка: Getty Images

Звезди - те са точно като нас, що се отнася до отглеждането на деца и организирането на събирания. 

Всички знаем, че обменяненето на опит между майките е доста важно, особено ако раждате за първи път и ви трябват съвети от по-запознатите ви приятелки. Затова си уреждате среща с децата, която често се превръща в забавление за малки и големи. Майките си споделят как минават дните у дома и някоя друга клюка за съседа и мъжа си, а децата са доволни, че имат свои връстници, с които да си играят. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kimkardajian (@kimkardajian)

Точно това се случи в дома на Хилари Дъф преди дни. През уикенда актрисата организира истинска звездна среща, която не съдържаше коктейли, червен килим и секси тоалети. Вместо това на хоризонта се появиха бебета, които успяха отново да привлекат погледите в социалните мрежи. Дъф наскоро роди дъщеричка, като тя не е единствената звезда, която добави нов член към семейството си. 

Към Хилари си 3-месечната Мей се присъединиха Манди Мур и 5-месечният Аугуст, Ашли Тисдейл и 3-месечната Юпитер, както и Меган Трейнър и 5-месечният Райли. Оказва се, че срещата е било нещо като музикален клас за деца, като непознатите имена сред гостите са това на блогърката Габи Далкин и 6-месечната й дъщеря, както и гримьорката Келси Дийнах и 4-месечното й момиченце, като и двете бебета носят името Попи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TODAY (@todayshow)

Според снимките, споделени от Ашли в социалните мрежи, срещата е била първият музикален клас на Юпитер. Актрисата дори се пошегува, че дъщеря й се опитва да изпее няколко ноти. Хилари Дъф също сподели кадър от забавния ден, на който се виждат всички деца, легнали на пода. "Всички бебета", гласеше описанието. 

Хилари Дъф има и 9-годишен син Лука от връзката си с Майк Комри, както и 2-годишна дъщеря Банкс от брака си със сегашния съпруг Матю Кома. Манди Мур стана майка за първи път в началото на година, посрещайки син със съпруга си Тейлър Голдсмит. Меган и актьорът Дарил Сабара също станаха родители за първи път тази година, когато им се роди син Райли през февруари. Месец по-късно на бял свят се появи още едно звездно бебе - Юпитер - в семейството на Ашли Тисдейл и Кристофър Френч. 

Това не е първият път, в който бебета от тази група се виждат. През май синът на Мур се срещна с най-малката дъщеря на Хилари. "Когато Аугуст срещна Мей. Любовна история за вековете", написа актрисата в социалните мрежи. Дали децата ще станат близки приятели като пораснат, предстои да разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари