IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтика на гръцкия бряг: Иво Аръков в прегръдките на Габриела

22 юли 2021 14 40

Гаджето на актьора показа перфектни форми на плажа

IStockphoto

„Намери си майстора!“. Така казват хората за случаите, в които човек най-сетне е открил перфектната половинка, констатирайки колко е щастлив откакто е обвързан. Такъв е и този на Иво Аръков, който отново е на крилете на любовта и това личи на 100% от последните му снимки в социалните мрежи.

Отивайки на почивка в Гърция със своята нова любов, актьорът иска да покаже колко му е приятно да е в прегръдките ѝ. Качвайки кадър с Габриела Николаева, отбелязвайки я, макар и на история, звездата от сериала „Съни Бийч“ сякаш иска да каже на всичките си последователи:

„Вижте я! Аз съм с нея!“.

Споделяйки и видео от разходка с лодка в Егейско море, Аръков доказва, че се наслаждава на миговете с приятелката си, „пътувайки надалеч от града“, „потапяйки се“ в струящите навън слънчеви лъчи.

Макар все още да не споделят свои общи снимки, които да се виждат от последователите им постоянно, Иво и Габриела все пак открехнаха малко завесата към своята почивка, показвайки на приятелите си в социалните мрежи как си изкарват в Гърция.

Докато женската аудитория на Аръков се наслади на неговите мускули, тази на Николаева „оплакна“ очи с перфектните ѝ форми по бански.

Новото гадже на актьора пише, че са в Халкидики, позирайки на морския бряг с изрязан модел от две части. Любимият ѝ пък показа и че има способностите на модел, разкривайки вечерния си аутфит от бежов панталон и ефирна риза на райета, комбинирани с маратонки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари